10 Eylül 2008 Çarşamba

yuh sana -Dani Güiza - ekmeğimizi yedin,sütümüzü içtin...




Guiza'dan şok sözler! (Alıntıdır)

Kanal D Haber

İstanbul'u Arabistan gibi anlattı: ‘Kadınlar çarşaflı geziyor’

İspanyol basınına İstanbul’da yaşadıklarını anlatan Güiza “Ben buraya futbol ve para kazanmak için geldim” dedi F.BAHÇE’NİN sezon başında transfer ettiği ve büyük ses getirdiği Dani Güiza İspanya Milli Takımı’nda bulunurken ülkesinde yayınlanan Diario de Jevez Gazetesi’ne konuştu. Sarı-lacivertli forma altında ilk maçlarında gol atamadığı için tutuk görülen İspanyol golcü, Türkiye’de yaşadıklarını anlatırken İstanbul’da en fazla dikkatini çeken konunun sokakta kadınların çarşaflı olarak dolaşmasını gösterdi. Kurtköy’de Aziz Yıldırım’ın yaptırdığı Milenyum Sitesi’nde oturan Güiza “Türkiye, mantıken, zaten İspanyol kültüründen çok farklı. İyi ya da kötü diyemem ama farklı. Dikkatimi çeken en büyük şey ise kadınların sokakta baştan aşağıya örtünerek dolaşmaları. Yani çarşafın altında ne olduğunu anlamanız için hayâl etmeniz gerekiyor. Ama ben buraya futbol oynamaya ve çok para kazanmaya geldim. Lüks içinde yaşıyorum. Türk yemeklerini de çok seviyorum” dedi.

ekmeğimizi yedin,sütümüzü içtin,söylediklerine bak Guiza.Kör müsün göre göre yanlızca çarşaflı bikaç tipi mi gördün,anlata anlata bunları mı anlattın.bi adam yabancı bi ülkeye giderde,ülkesine dönünce bu kadar aptalca şeyler mi anlatır ,puh sana be,Seni adam sanıp ülkeye alanda suç,kaybol gözümüz görmesin sapık herif,laflara bak çarşafın altını hayal etmesi gerekmiş bu da onu çok yormuş vah vah. Zaten vasatsın futbolunda iş yok bide geldiğin ülkeye b*k atıyorsun.yuh sana Guiza.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Pohaha ancak unuttuğun birşey var. Türkiyedeki gazeteler olmayan şeyleri olmuş gibi yazmaya bayılırlar maksat ortalık kızışsın. Belki adam öyle bi röportaj bile vermemiştir.

Adsız dedi ki...

yazı biraz geyik biraz da protesto unsuru içeriyor.eğer böyle bi röportaj vermediyse gelsin alnından öpiyim özür diliyim,ama verdiyse bunların beş katı kulaklarında çınlasın.parasını,ekmeğini yediği bi ülkeyi bu kadar adice tanımlayabilcek bi futbolcuya ihtiyacımız yok bizim,gerekirse çöp adamlarımızla futbol oynar,eğleşiriz,ama nanKÖRlerle işimiz olmaz,olmamalı