20 Ağustos 2008 Çarşamba

kısa kısa


* Türkiye Atom Enerjisi Kurumu, nükleer teknoloji kullanarak kenelerin kökünü kazıyacakmış. Kenelere tek tek uygun dozda radyasyon verilip kısırlaştırılması sağlanacak. Ne kadar dahiyanece. Şimdi hocam bu radyasyon kenenin pipisine mi verilicek? Ya buna bağışıklık kazanırda beni öldürmeyen şey güçlendirir diye nağralar atarak ormanda önüne gelen börtü böceği sikip sikip çoğaltırsa ne olacak?

Hem bi kere Aton Enerjisi Kurumu ne ola? Ben beklerdim ki bu konu yüksek mevkilere aksettirilmesin, Tarım ve Köyişleri bakanlığı, Orman bakanlığı vs hallediversin. :)

* Resimdeki kene değil lan ıstakoz. korkmayın

* Aston Martin, 2.3 milyon dolar fiyatla "Dünyanın en pahalı aracı" ünvanını Bugatti Veyron'dan kapmış. Bi kere ben Bugatti Veyron'a araba demem! Cristiano Ronaldo bile ondan hızlı kaçıyor. (Bkz: ronaldo vs bugatti)Şimdi Aston Martin fan klap açsam da desem ki hafta sonu boğaz turu yapalım, çırçır da piknik yapalım? Hangisi gelecek, ancak taşaklarını tartarlar. Vw Kamlumbağa fan klap öyle mi baba? (bkz: vosfest) Ne kadar çok para o kadar az ruh.

Hiç yorum yok: