7 Ağustos 2008 Perşembe

Hear'N Aid


20-21 Mayıs 1985 özel bir tarihti. 40 Heavy Metal müzisyeni çok özel bir proje için stüdyodaydılar. Heavy Metal'in altın yıllarında "Hear'N Aid" doğmuştu.

Ronnie James Dio'nun önceliğini yaptığı proje Afrika'daki ve dünyadaki açlıkla savaşmak için bir gerçekleşen bir projeydi. 40 müzisyen ve binlerce destekçisi dört ay boyunca çabalayarak Hear'n Aid projesini gerçeğe dönüştürdüler.

Projede yer alan müzisyenler : Tommy Aldridge, David Alford (Rough Cutt), Carmine Appice (King Kobra), Vinny Appice (Dio), Jimmy Bain (Dio), Franki Banali (Quiet Riot), Eric Bloom (Blue Oyster Cult), Mick Brown (Dokken), Vivian Campbell (Dio), Carlos Cavazo (Quiet Riot), Amir Derakh (Rough Cutt), Ronnie James Dio, Don Dokken, Kevin DuBrow (Quiet Riot), Brad Gillis (Night Ranger), Craig Goldy (Guiffria), Chris Hager (Rough Cutt), Rob Halford (Judas Priest), Chris Holmes (W.A.S.P.), Blackie Lawless (W.A.S.P.), George Lynch (Dokken), Yngwie Malmsteen, Mick Mars (Motley Crue), Dave Meniketti (Y&T), Dave Murray (Iron Maiden), Vince Neil (Motley Crue), Ted Nugent, Eddie Ojeda (Twisted Sister), Jeff Pilson (Dokken), Donald Roeser (Blue Oyster Cult), David St. Hubbins (Spinal Tap), Rudy Sarzo, Claude Schnell (Dio), Neal Schon (Journey), Paul Shortino (Rough Cutt), Derek Smalls (Spinal Tap), Adrian Smith (Iron Maiden), Mark Stein (Vanilla Fudge), Geoff Tate (Queensryche), Matt Thorr (Rough Cutt)

Kim çocuklar için ağlar?
Ben ağlarım

Yukarıdaki dizeler grubu tanımama vesile olan Stars şarkısına ait. Klibi mutlaka izlenmeli çok güzel anlar yakalayabilirsiniz. Bu kadar yıldızı bir daha bir arada görebilir misiniz?

Hiç yorum yok: