20 Ekim 2008 Pazartesi

Limp Bizkit dönüyor



''The Unquestionable Truth'' albümünün başarısızlığının ardından 2006 yılında dağılan Limp Bizkit, yeniden müzik ortamlarına dönüyor. Fred Durst, iki buçuk yıllık aranın ardından Limp Bizkit olarak yollarına devam edeceklerini açıkladı.

2006'da ayrıldıklarını açıkladıktan sonra kendi yollarına giden ve kişisel projeleriyle ilgilenen Limp Bizkit üyeleri, iki buçuk yıllık aranın ardından yeniden bir araya geliyor.

Grup üyelerinin prova yaparken çekilmiş görüntülerinin internette yer alması üzerine Limp Bizkit'in MySpace sayfasından açıklamada bulunan Fred Durst, bir süredir yeniden beraber takılmaya başladıklarını; ancak dinleyicilerinin karşısına çıkmak için biraz daha zamanları olduğunu belirtiyor. Limp Bizkit'in geleceği için heyecan duyduklarını söyleyen Durst, açıklamasında en çok merak edilen konuya da açıklık getiriyor. Limp Bizkit'in ardından Black Light Burns grubunu kuran ve Marilyn Manson'a katılan Wes Borland, maalesef Limp Bizkit kadrosunda yer almayacak. Borland'ın yerine Evanescence'ten tanıdığımız Terry Balsamo gitarları çalacak.

bluejean

Hiç yorum yok: